‘Cybjørg 2.0 Next Level’
av Ida Therese Klungland (2022)

Må du være en helt for å være en god venn?
Cybjørg er endelig en ekte helt! Alle i Nord-Maldal vet at hun kan hamle opp med skumle skurker, og nå spør de om hjelp med alt fra wifi-passord til kaffetraktere. Cybjørg liker å snakke med datamaskiner, men når heltehverdagen blir for mye IT-support, er det mer spennende å spille UniMax med Arnold. Men nok en gang begynner det å skje unormale ting i Nord-Maldal, og Cybjørg mistenker at skurkene er tilbake. Men hva er det rette å gjøre når de nye vennene holder på å bli firkantet? Og vil alle slutte å like henne hvis hun ikke lenger klarer å være en helt?

Cybjørg 2.0 Next Level handler om identitet og kulhet, vennskap og gaming, gamle nemesiser og nye heltedåder – og hva som skal til for å redde noen som har blitt firkantet!

Sagt om Cybjørg 2.0:

«[D]en var umulig å legge fra seg. Denne boka er veldig spennende og humoristisk, og nok en gang elsket jeg å lese om Cybjørg. Noe av det jeg elsker med Cybjørg-bøkene er hvordan Cybjørgs tanker og væremåte reflekterer både det menneskelige i henne, og det teknologiske.»

Nora Vinjor Røssland, @norasbokblogg

«Cybjørg 2.0 Next Level» av Ida Therese Klungland er ei fantastisk og fantasifull bok for barn i alderen 9-12 år. Forfatteren tar leseren elegant med både i Cybjørgs sosiale settinger, forsøk på å løse gåten om firkantethet og ikke minst gjennom dataspillet UniMax.»

@heidisboble

%d bloggers like this: